Design Rendering of New Dining Room

We are thrilled to unveil the exciting plans for our new and improved dining facility. The renovations began in February and we estimate that the new dining room will be ready to reopen in May. In the meantime, meal service continues from temporary trailers located at the corner of Willow and Liberty Streets.

The vision for the revamped space is to create a seamless blend of two distinct dining experiences: the camaraderie and warmth of our pre-Covid dining room, and the convenience and efficiency of our takeout meals during Covid. Guests in a hurry can grab their meals to go and guests with more time can relax and converse while they eat their meals.

Honoring our Founders’ vision, we will “serve all guests according to their needs” and do so with a spirit of hospitality, warmth and unconditional love. We strive to create a welcoming environment where everyone feels valued and cared for.

Below, we’ll be sharing photos of the renovation progress, so you can see firsthand the incredible transformation taking place. Join us in building a brighter future for our community, one meal at a time. Together, we can make a difference.

New floor!
New floor!
Preparing to install the new floor.
Preparing to install the new floor.
New ceiling and lighting.
New ceiling and lighting.
Newly painted walls and trim.
Newly painted walls and trim.
Takeout Section coming to life
Takeout Section coming to life
Framing for Takeout Section
Framing for Takeout Section
Old floor and ceiling removed
Old floor and ceiling removed
Empty Dining Room before renovation
Empty Dining Room before renovation
Dining Room served as meal distribution center during pandemic
Dining Room served as meal distribution center during pandemic
Serving Line in Old Dining Room
Serving Line in Old Dining Room
Old Dining Room Filled with Guests
Old Dining Room Filled with Guests
Old Dining Room
Old Dining Room
image_123650291 (52)
image_123650291 (53)

We extend our heartfelt gratitude to our generous financial supporters whose contributions have made the dining room renovation project possible, enriching the experience for all who gather within its walls.